UUTISARKISTO - 24.12.2016


26.6.2017 < NAVIGOI ARKISTOIHIN > 15.8.2016

JRE #887: JAMES HETFIELD (METALLICA)
Joulukuu 20, 2016 -- (30)

Hypersuositun Metallica-yhtyeen toinen perustajista, JH, haastattelussa. Vahva kuuntelusuositus! Jorinatuokion aiheena mm. mehiläiset ym.


CARL COX: SPACE IS THE PLACE
Joulukuu 20, 2016 -- (29)Carl Cox is a dance music titan. For the best part of 30 years, the UK DJ has been one of the most recognisable figures in house and techno, as famous for his big personality as his blistering sets. He's popular the world over, but nowhere more so than the Spanish island of Ibiza, where he put on a wildly popular party every summer for the past 15 years. That all came to an end recently, when Space, the club that was home to Music Is Revolution, shut for good. The closure marked the end of an era for Cox, but also for Ibiza, which lost one of its best-loved venues at a time when VIP culture looms ever larger over the scene.

Carl Cox: Space Is The Place, a collaboration between Resident Advisor and Channel 4, follows Cox across the 2016 season in Ibiza, from the Music Is Revolution opening in June, through to the closing in September. The film offers a behind-the-scenes perspective on a significant moment in clubbing history, and a clear window into Cox's life inside and outside the DJ booth. It's also the story of an iconic figure coming to terms with the next phase of his career, and of an island facing up to an uncertain future.


Carl Cox: Last DJ set at Space

ARVOKAS KISSIMIRRI
Marraskuu 30, 2016 -- (28)

Karakalin ja abessinialaisen kissarodun risteytyksessä syntyneen katin omistaminen ei ole halpaa puuhaa, sillä yksi yksilö laihduttaa lompakon paksuutta yli 23 000 dollarin verran. Caracat on tällä hetkellä maailman harvinaisin sekä kallein kissarotu, ja maailmasta ei löydykään kuin 30 kisua kyseistä risteytystä.

23 000 dollarin Caracat:


Karakaleja on ihailtu niiden eksoottisen ulkonäön sekä eleganssin vuoksi. Muinaisessa Egyptissa rotua balsamoitiin ja haudattiin faaraoiden kanssa - jälkeenpäin niiden muraaleja on löydetty luolista/pyramideista ja Kiinassa hallitsijat antoivat monia karakaleja lahjaksi vierailleen. Nykyäänkin, kissaihmiset ovat lumoutuneet ko. rotuihin, ja jotkin yhtiöt myyvät niitä kesylemmikkeinä. Karakali voi kuitenkin olla aggressiivinen, vaikka ne ovatkin eläneet ihmisten keskellä jo vuosisatoja - tästä syystä Caracat synnytettiin 2007.Yksi Caracat-yksilö voi kasvaa puolimetriseksi ja painoa voi kertyä jopa 15 kiloa. Ensimmäisen sukupolven katit tunnistetaan korvan päällä olevasta karvasuiposta, pitkistä terävistä kynsistä sekä kirkumisesta naukumisen sijaan. Jotkin omistajat haluavat poistattaa kissan kynnet turvallisuuden takaamiseksi, mutta suurin osa kasvattajista ei pidä ajatuksesta eettisiin syihin vedoten.

LÄHDE

TELEGRAMILTA UUSI BLOGIALUSTA
Marraskuu 24, 2016 -- (27)


Telegram on saanut rinnalleen Telegraph-nimeä kantavan blogialustan. Pikaviestipalvelu Telegram tunnetaan mainioista salausominaisuuksistaan, ja myös Telegraph varustettiin samantyyppisillä ominaisuuksilla sillä palveluun ei tarvitse rekisteröityä/kirjautua. Käyttäjä voi luoda uuden blogipostauksen simppelisti ja anonyymisti.

Telegraphin erittäin simppeli käyttöliittymä:Blogitekstiä maalaamalla saa esiin tekstinmuokkaustyökalut:


Viesteihin voidaan upottaa valokuvia, videoita mm. YouTubesta ja Vimeosta sekä tekstiäkin voidaan muokkailla kevyillä työkaluilla. Viestit voidaan jakaa sosiaalisessa mediamaailmassa, mutta maksimaalisen ilon jakamisesta saa irti Telegramin omassa Instant View-pohjassa, joka toimii samantapaisesti kuin Facebookin Instant Articles-ominaisuus.

Jos käyttäjä vahingossa poistaa viestiin liittyvän linkin, on sitä käytännössä mahdotonta palauttaa ellei hänellä ole tapana tallentaa evästeitä järjestelmäänsä. Anonymiteetti mahdollistaa myös väärinkäytön, ja esim. feikkiuutisten jakaminen on erittäin helppoa - tästä ongelmasta ovat kärsineet lähiaikoina mm. Facebook ja Google.

Telegramin käyttäjämäärä on noussut merkittävästi avauspäivästä lähtien, vaikka ne ovatkin WhatsAppia ja FB Messengeriä vähäisemmät. Vuoden 2016 helmikuussa, Telegramin perustaja Pavel Durov ilmoitti 100 miljoonan käyttäjän rajapyykin rikkoutuneen. Telegraph jatkaa Telegramin laajentumista muunakin kuin pelkkänä viestipalveluna. Yhtiö lisäsi valikoimiinsa pelejä, ja marraskuun 22. päivän blogipostauksessa se kertoi "jonkin suuren muhivan heidän salaisessa luolassaan". Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mikä SE tulee olemaan...


LÄHDE

JAMES WEBB-AVARUUSTELESKOOPPI ON VALMIS
Marraskuu 20, 2016 -- (26)

Hubble on tarjonnut ihmiskunnalle ennennäkemättömiä maisemia avaruuden syvyyksistä, mutta pian se tullaan korvaamaan uudella instrumentilla. NASAn johtaja Charles Bolden paljasti 8,8 miljardia dollaria maksaneen James Webb-avaruusteleskopin olevan valmis - uuden "silmän" avulla on mahdollista tiirailla jopa 13 miljardin valovuoden päähän.

JWST:n 6,5 metrin pääpeili on kultapinnoitettu, ja se kykenee keräämään valoa seitsenkertaisesti Hubbleen verrattuna. Päivitettyjen infrapunaominaisuuksien kautta laite pystyy havaitsemaan tehokkaammin pölypilvien lävitse.

- Olemme synnyttäneet 20 vuoden ajan uusia innovaatioita ja paiskineet töitä hartiavoimin. Tässä tulos nyt sitten on, kertoi projektin yksi tiedemiehistä, tohtori John Mather.


Mather lisää, että JWST:n avulla on entistä paremmat mahdollisuudet löytää elämää tukevia eksoplaneettoja sekä sukeltaa syvälle elämän alkulähteille. Mather uskoo että projektin aikana on iso mahdollisuus löytää planeetta jossa on vesimeri tai jopa meriä. JWST:n peili on niin tehokas että esim. mehiläinen olisi mahdollista havaita Kuun pinnalta.

Jotta infrapunavaloa olisi mahdollista havaita, jäähdytetään JWST -220:een celsiusasteeseen. Jotta ko. lämpötila saavutetaan, on laite kääritty viiteen eristekerrokseen joista jokainen on noin hiuksen paksuinen. Kyseiset kerrokset asennettiin juuri hiljattain, ja niiden osalta työn loppuminen tarkoitti myös havaintovälineen valmistumista.

Seuraavaksi tiimi aloittaa ankaran testijakson jonka tarkoituksena on välttää samat ongelmat mitä Hubblella oli. James Webbin korjaaminen ei tule kysymykseen, sillä instrumentti asetetaan n. 1,6 miljoonan kilometrin päähän maapallosta. Ensiksi teleskooppia täristetään sekä sitä kohti ammutaan 150 desibelin volyymilla - tällä tavalla simuloidaan laukaisuolosuhteita jotka tulevat syntymään kun Ariane 5-raketti käynnistää moottorinsa. Tämän jälkeen se altistetaan avaruuden kylmyydelle jotta voidaan havainnoida kuinka laite kestää kryogeenisiä olosuhteita ja lopuksi tutkitaan kaikki optiset laitteet jonka avulla varmistutaan ettei niissä ole vikoja kuten Hubblen tapauksessa.

Mission on määrä alkaa lokakuussa 2018, ja ryhmä saa olla varpaillaan ainakin kuukauden verran laukaisusta jotta varmistutaan laitteen toimintavarmuudesta. JWST lähetetään Ariane 5-raketin saattelemana toisen Lagrange-pisteen luokse n. 1,6 miljoonan kilometrin päähän. Kyseinen kantoalus on monien mielestä tällä hetkellä yksi maailman luotettavimmista. Matkan varrella se avaa antenninsa, aurinkosuojansa, sekundääripeilinsä sekä primääripeilinsä siivekkeet, ja ensimmäiset kuvat tulevat luultavasti olemaan kohtalaisen kirkkaasta tähdestä tai tähtijoukosta - sitten nähdään onko kaikki kohdillaan ja kuva tarkka, vai jokin pielessä...? Iso hintalappu ja fyysisen korjaamismahdollisuuden puute takaavat sen, että h-hetkellä koko ryhmä tulee varmasti pidättämään hengitystään loppuun saakka...


Kuvassa JWST kokoontaitettuna Ariane 5:den sisällä:


LÄHDE / JWST FAQ

JRE #872: GRAHAM HANCOCK & RANDALL CARLSON
Marraskuu 16, 2016 -- (25)

Supersuosittu kaksikko is back! Keskustelun aiheina ihmiskunnan historia, arkeologia, mystiset aiheet ja paranormaalejakin juttuja:)THE CHRISTMAS JOURNEY (AMBIENT/CHILL-OUT DJ MIX)
Marraskuu 12, 2016 -- (24)

Ilmeisesti kyseinen setti on rajoittuneessa tilassa YouTubessa tällä hetkellä, joten kopiointi Vimeoon pitäisi edesauttaa kuuntelemista ;) Klikkaa kuvaa ja fiilistele!

1. FILA BRAZILLIA - airlock homes
2. THE FUTURE SOUND OF LONDON (FSOL) - eggshell
3. FILA BRAZILLIA - XII
4. FSOL - among myselves
5. FSOL - cerebral
6. FSOL - flak
7. FSOL - omnipresence
8. FSOL - ill flower
9. FSOL - room 208
10. SIMPLY RED - so beautiful
11. SIMPLY RED - someday in my life
12. APHEX TWIN - stone in focus
13. FILA BRAZILLIA - leonids
14. SIMPLY RED - high fives
DJ Mix Arkisto/Archives

THE GRID #256: ERIK KUNA
Marraskuu 10, 2016 -- (23)

Aihe: Kameraevoluutio vs kameravallankumous. Keskustelua välineiden sekä ohjelmistojen kehityksestä, puutteista sekä ongelmista. Vieraana EK.


THE GRID #255: KRISTINA SHERK
Marraskuu 10, 2016 -- (22)

Potrettikuvien jälkikäsittelykritisointi - tämä on aiheena tässä jaksossa. Palautetta antavat Scott Kelby sekä KS.

VALKOISELLA TALOLLA ON POTUS-TWITTER-SUUNNITELMA
Marraskuu 2, 2016 -- (21)Barack ja Michelle Obama olivat ensimmäinen presidenttipariskunta jotka käyttivät laaja-alaisesti sosiaalista mediaa (Instagram, Snapchat, Twitter). Fakta tulee kuitenkin olemaan, että kaksikon omat (POTUS / FLOTUS) Twitter-tilit siirtyvät heidän seuraajilleen tammikuussa 2017. Valkoisella Talolla on hihassaan suunnitelma...

He tulevat siirtämään kaikki @POTUS-twiitit uuden käyttäjänimen alle: @POTUS44. Tämän operaation seurauksena, tuore presidentti saa täysin puhtaan Twitter-aikajanan mutta säilyttää sen 11 miljoonaa seuraajaa. Edellämainittu siirtymäoperaatio tullaan suorittamaan samantyylisesti myös Obaman Facebook- ja Instagram-tileillä. NARA (Kansallinen arkistolaitos) tulee arkistoimaan kaikki sosiaalinen median julkaisut alustasta ja formaatista riippumatta, ja se tulee ottamaan ohjat myös @POTUS44-tilin suhteen.

LÄHDE

MICROSOFT APPLEA INNOVATIIVISEMPI? - TÄTÄ MIELTÄ OLLAAN
Lokakuu 27, 2016 -- (20)

Microsoft julkisti keskiviikkona (26.10.2016) mielenkiintoisia uutuuksia New Yorkissa. Tähän kuuluivat mm. tuore, Windows 10-käyttöjärjestelmään sisäänrakennettu 3D-sovellus, uusi Surface Studio PC (Wikipedia) (iMacin kilpailija) sekä SurfaceDial-kiekko, jolla voidaan työskennellä hiiren ohella, käyttää digitaalisena kynänä tai kosketusnäyttönä. Kiekko on varsin ideaali mm. valokuvien jälkikäsittelyssä, äänenvoimakkuuden/näytön kirkkauden säädössä sekä isojen dokumenttien selaamisessa.

300 dollaria maksava HoloLens yhdessä pilviteknologiaan perustuva tekoäly saa kehittäjiltä tällä hetkellä suurenmoisia kehuja. Ihmiset ovat vaikuttuneita Microsoftin innovatiivisuudesta. Apple on yhtiö joka loi iPodin, iPhonen, tabletin sekä ensimmäisen äänikomentoja käyttäjän avustajan, Sirin. Nämä asiat ovat kuitenkin menneisyyttä, ja jos Apple ei pysty uudistumaan superkiinnostavasti, muut menevät ohi. Onko Microsoft nyt ohittamassa? Apple ilmoitti viime talousraportissaan, että sen liikevaihto on hiljentynyt sitten vuoden 2001, eikä Tim Cook pitänyt kysymyksestä: Matkiiko Apple tällä hetkellä muiden yhtiöiden innovatiivisempia tuotteita?

PS. Microsoftin virallinen tiedote uusista tuotteista tässä.
PS2. Surface Studio-unboksausvideo tässä.

Alla twiittejä Microsoftin tilaisuuden jälkeen:

LÄHDE

EXPEDITION OVERLAND - MAASTURIT JA IHMISET KOVILLA
Lokakuu 20, 2016 -- (19)EO on joukko ihmisiä, jotka asettavat ajoneuvot ja ihmisten psyykkiset sekä fyysiset ominaisuudet koetukselle rämpiessään halki Pohjois- ja Etelä-Amerikan.

FB / IG / G+ / Twitter

MUUTAMA YOUTUBE-POIMINTO
Lokakuu 14, 2016 -- (18)

JRE #857: Dan Bilzerian -- DB on some-persoona, miljonääri joka rikastui pokerinpeluulla. Kyseisessä jaksossa keskustellaan toki paljon muustakin kuin pokerista, sillä vieras on kärsinyt mm. kaksi sydänkohtausta sekä mielenkiintoisen Viagra-tapauksen... :D Bilzerian tunnetaan ehkä parhaiten hänen Instagram-tilin kautta jossa hänellä on nyt (14.10.2016) 19,3 miljoonaa seuraajaa.


JRE #853: Adam Greentree -- AG on jousimetsästäjä sekä valokuvaaja jolla on monia mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana metsien siimeksistä.


JRE #852: John Anthony West -- JAW on kirjailija, luennoitsija sekä opas. Hän on myös Gizan sfinksin vesieroosiohypoteesin puolestapuhuja. Nyt mennään syvälle historiaan, arkeologiaan sekä geologiaan...


Grizzly Man -- GM on vuonna 2005 julkaistu Werner Herzogin dokumentti Timothy Treadwellistä. Treadwell halusi elää luonnossa karhujen kanssa harmoniassa, ja osittain toivoi itsekin olevansa karhu. Kaikki tämä päättyi kuitenkin traagisesti. Sivuhuomautuksena voidaan vielä todeta, että Treadwellin silloinen tyttöystävä, Amie Huguenard, painoi kameran äänitysnappia kohtalokkaana päivänä mutta linssinsuojus oli jäänyt paikoilleen ja kuva oli pelkkää mustaa. Tapaus tallentui kuitenkin ääniraidalle, ja ainoa alkuperäinen tallenne on Treadwellin ex-tyttöystävällään joka ei missään tapauksessa halua koskaan tuoda nauhaa julkisuuteen. Dokumentissa Herzog kuuntelee tallennetta järkyttyneenä.

THE GRID #254: THOMAS GRUBBA
Lokakuu 14, 2016 -- (17)

Arkkitehtuuri- ja kiinteistökuvaaja TG tällä kertaa The Gridin vieraana. Kaksikko antaa palautetta ihmisten lähettämille rakennuskuville sekä jakaa vinkkejä.


THE GRID #253: ROB FOLDY / VALOKUVA-ARVIOINTEJA
Lokakuu 11, 2016 -- (16)

Vieraana RF ja kyseessä katsojien lähettäminen kuvien rehellinen kritisointi sekä vinkkien anto.


THE GRID #251: THE WORLDWIDE PHOTOWALK
Lokakuu 11, 2016 -- (15)

Erik Kuna ja Scott Kelby keskustelevat otsikon nimisestä tapahtumasta, ja varsinkin sen tärkeästä merkityksestä valokuvaajien keskuudessa.


15 SEPTEMBERS LATER
Lokakuu 8, 2016 -- (14)Featuring interviews with key political figures including President George W Bush, Vice President Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Rudolph Giuliani, Michael Bloomberg, and media heavy hitters Dan Rather, Tom Brokaw and Matthew Broderick, this documentary event examines 9/11 through the lens of the last 15 years. Brought to life by photos declassified in 2016, recently released documents from the 9/11 commission, and never before heard stories from photographers and first responders, a new perspective will arise to provide an unrivaled viewpoint of the historic attack.

Osat: 1 - 2

THE GRID #252: LARRY BECKER & ERIK KUNA
Lokakuu 5, 2016 -- (13)

Pistetäänpä uutta päivitystä kun ollaan keuhkokuumeesta päästy eroon. Tämän jakson isäntinä LB ja EK. Keskustelun aiheina mm. kameravälineistö sekä kuvausvinkit. Kaksikko keskustelee tämänvuotisesta Worldwide Photowalk-tapahtumasta Skypen välityksellä Scott Kelbyn kanssa Italiasta asti.


RANDOM PROJECT #117 - 22 SYYS/SEPT 2016 -- (12)

Album
RANDOM PROJECT #116 - 19 SYYS/SEPT 2016 -- (11)

Album


THE GRID #250: KAREN HUTTON JA KAMERAVALINNAT
Syyskuu 15, 2016 -- (10)

Scott ja KH keskustelevat ihmisten kameravalinnoista. Miksi juuri SINÄ valitsit kyseisen kameran?


MITEN SALAMA VOI TAPPAA YLI 300 POROA KERRALLA?
Syyskuu 5, 2016 -- (9)

Yksi historian massiivisimmista porojen joukkokuolemista koettiin Norjassa elokuun 2016 lopulla, kun henkensä menetti yhteensä 323 poroa joista 70 oli poikasia. Salamaekspertti John Jensenius NOAA-organisaatiosta antaa selityksen tähän mielenkiintoiseen massatragediaan.Kysymys: Kuinka todennäköistä on että juurikin salama tappoi porot? Onko jälkikäteen mahdollista todistaa että näin tapahtui vaikkei kuvatodisteita tapahtuneesta olekaan?
Vastaus: Ei ole superharvinaista että laumaeläimet, esim. porot, menettävät henkensä salamaniskun voimasta. Uhriluku on tässä tapauksessa toki harvinaisen suuri, mutta me olemme nähneet raportteja joissa on kerrottu jopa 654 lampaan kuolleen samasta syystä. Eläimillä on tapana kokoontua ryhmiin ja siirtyä puiden alle myrskyisällä säällä. Jos salama sitten päättää iskeä puuhun tai läheiseen maastoon, koko eläinjoukko voi kuolla kertalaakista. Emme tiedä kuinka yleistä tämä on koska tapauksia on vaikea jäljittää. Yleensä ryhmäkuolemissa on mukana 10 tai 20 eläintä, eli tässä tapauksessa luku on kova. Joskus salamanisku jättää jälkiä esim. puihin, mutta eläimistä voi olla vaikea löytää mitään. Tässä tapauksessa pelkkien kuvien perusteella iskun paikkaa on vaikea määrittää tarkasti, mutta porojen joukossa voi olla yksilö josta löytyy mm. kärventynyttä ihoa.

K: Miten salama tappoi porot? Olivatko ne kosketuksissa toisiinsa?
V: Kun eläimet/ihmiset ovat joukkioina, kuolemantapaukset johtuvat yleensä maata pitkin kulkeneen sähkövirran vuoksi. Ensiksi salama iskee tiettyyn kohtaan, esim. puuhun tai puun viereen maahan. Tämän jälkeen iskun energia leviää maata pitkin, ja jos olet lähellä kohtaa mihin salama iski, kehosi imee maata kulkeneen energiavirran ja saat tällin. Salama kulkee ylöspäin jalkaa pitkin ja tulee alas toisen jalan kautta. Eläimet ovat altistuneempia iskuille koska niiden jalat/sorkat ovat enempi levällään joten salaman on helpompi kiivetä ruumista kohti. Niiden ei tarvitse olla kosketuksissa toisiinsa, eikä yksilöiden etäisyyksilläkään ole suurta merkitystä. Suurin tekijä on sillä ovatko eläimet lähialueella johon salama osui. Maata pitkin kulkeva virta on suurin yksittäinen syy kuolemantapauksiin ja loukkaantumisiin.

K: Kuinka pitkän matkan maata pitkin kulkeva virta voi kulkea? Kuinka kaukana ollaan turvassa?
V: Meiltä kysytään tätä usein, ja siihen on hankala vastata, koska se riippuu monesta tekijästä, kuten esim. salamaniskun voimasta. Tässä tapauksessa eläimet olivat 50x80 metrin kokoisella alueella joka sijaitsi mäen päällä. Nämä tiedot kertovat siitä että salama voi kulkea pitkänkin matkan ja olla silti tappavan tehokas. Salama ei aina välttämättä työnny syvälle maahan.


K: Miten salama on voinut tappaa nämä eläimet?
V: Kuoleman aiheuttaa kehoon menevä sähkövirta. Se kulkee hermojärjestelmän lävitse ja pysäyttää sydämen. Ihmisiä voidaan elvyttää mutta porojen tapauksessa niiden sydämet vain lakkasivat toimimasta.

K: Mitä muita salamatyyppejä on olemassa?
V: Salama voi iskeä esim. puuhun, ja sieltä se voi iskeä ihmiseen/eläimeen. Tämäntyyppinen ilmiö voi tappaa pienemmän joukon verrattuna maata pitkin kulkevaan. Salama voi myös kulkeutuva esim. ulkona olevasta johdosta sisälle ja aiheuttaa tuhoa tai jopa kuoleman.


K: Kuinka monta ihmistä kuolee salamaniskuihin vuodessa Yhdysvalloissa?
V: Uhriluku on mennyt alaspäin vuosi vuodelta. 1930-40-lukujen aikaan n. 300-400 ihmistä menetti henkensä. Tällä hetkellä luku on 31/vuosi, ja 2016 näyttää lukua 32 tällä hetkellä.


LÄHDE

THE GRID #249: CANON EOS 5D MARK IV
Syyskuu 2, 2016 -- (8)

Tarkastelussa Canonin hyperuutuus. Studiossa kameraa tarkastelevat Larry Becker, Rick Sammon sekä Bruce Dorn. Scott Kelby ja Terry White liittyvät myöhemmin mukaan videopuhelun välityksellä Islannista.


DAVE ATTELL: INSOMNIAC
Elokuu 25, 2016 -- (7)Oli aika jolloin HD-lähetykset tv-ohjelmien suhteen olivat vasta tekemässä tuloaan. Tuo aika oli 2000-luvun alku. Silloin allekirjoittaneen kotitaloudessa antennitekniikka vaati pakkasen saadaksemme suht häiriöttömän kuvasignaalin. Jos öisin sää oli kirkas ja kylmä, ja kanavalla sattui tulemaan Insomniac, oli tilanne meikäläiselle varsin mukava.

Nostan tämän aiheen esille, koska tämä on yksi harvoista ohjelmista jotka ovat olleet mitäänsanomattomia mutta minulle mieleenpainuvia. Koomikko Attell risteilee ympäri amerikkaa ja maapalloa, vierailee erinäisissä paikoissa (baarit, tapahtumat ym.) ja polttaa röökiä. Välillä kuvissa vilahtelee maitorauhasia ja miehisiä ulokkeita.

Tämänkin lämpimän flashbackin sinulle tarjoaa YouTube:
Insomniac Best Of - part 1
Insomniac Best Of - part 2
Insomniac UNRATED - part 2
WiKiPEDiA

YouTubessa myös ohjelman yksittäisiä jaksoja! :) Katso myös Attellin haastattelut Joe Roganin toimesta: #155 / #283 / #492

RANDOM PROJECT #115 - 25 ELO/AUG 2016 -- (6)

Album
RANDOM PROJECT #114 - 19 ELO/AUG 2016 -- (5)

Album


THE GRID #248: TERRY WHITE
Elokuu 19, 2016 -- (4)

Valokuva-arviointeja Terry Whiten kanssa.


UUTISARKISTO - 15.8.2016
Elokuu 15, 2016 -- (3)

Läjä uutisia siirretty arkistoon. Arkiston pääsivulle pääset tästä.

THE GRID #247: VALOKUVAUS & MARKKINOINTI
Elokuu 14, 2016 -- (2)

Muusikko Roy Ashen antaa hienoja markkinointineuvoja valokuvaajille.THE GRID #246: MATT KLOSKOWSKI
Elokuu 14, 2016 -- (1)

MK on saapunut takaisin studioon! Aiheena maisemakuvaus ja vinkkiä tulvii:) Jos muistatte, Kelby Onen henkilöstövähennysten seurauksena MK sai lähteä yrityksestä muiden ohella.