ESITTELYSSÄ: RICHARD C. HOAGLAND


Kesäkuu 24, 2012 / Päivitetty: huhtikuu 11, 2016

Richard C. Hoagland on amerikkalainen kirjailija jolla on useita salaliittoteorioita NASA:sta, sekä Kuun ja Marsin vieraista siviilisaatioista. Hänen mukaansa Kuussa, Marsissa sekä Jupiterin ja Saturnuksen kuissa on joskus muinoin ollut vieraiden siviilisaatioiden edustajia ja että NASA on kaikin keinoin pyrkinyt salaamaan tämän tiedon.

Tutkimustensa pohjalta, RH on julkaissut kaksi kirjaa, useita videoita, pitänyt luentoja, antanut haastatteluja sekä osallistunut lehdistötilaisuuksiin. Hänen näkemyksiään ei kuitenkaan koskaan julkaistu valtavirran uutismedioissa. Hoaglandin työhistoria pitää sisällään seuraavia tehtäviä:

* Astronomia- ja avaruustieteiden kuraattori 1964-67 (Springfieldin museo)
* Gengrasin tiedekeskuksen apulaisjohtaja 1967-68 (Länsi-Hartford)
* CBS Newsin konsultti Apollo-ohjelman ajan
* Konsultointitehtäviä NASA:n Goddardin avaruuslentokeskuksessa 1974-83


Hoagland vierailee säännöllisesti “tieteellisenä neuvonantajana” George Nooryn isännöimässä Coast to Coast AM-radio-ohjelmassa. Hän on lisäksi esiintynyt BBC:n tv-ohjelmissa UFO Evidence & Conspiracy sekä Mysteries in Space, ja toiminut apulaistuottajana WTIC (AM) radioaseman The Night of the Encounter-ohjelmassa joka käsitteli Mariner 4-luotaimen Mars-ohilentoa heinäkuun 14. päivänä vuonna 1965.

"Hoagie" on kirjoittanut kirjan The Monuments of Mars: A City on the Edge of Forever sekä toiminut toisena kirjoittajana teoksessa Dark Mission: The Secret History of NASA. Jälkimmäinen oli viikon verran New York Timesin bestseller-listan sijalla 21 marraskuussa 2007.

Hoaglandin touhuista olisi paljon kerrottavaa ja hänen näkemyksensä ovat varsin kiehtovia. Jos miehen seikkailut kiinnostavat, suosittelen aluksi katsomaan allaolevan varsin perusteellisen haastattelun!


PROJECT CAMELOT: RCH 1/3 - 2 - 3

Muita mielenkiintoisia videoita aiheeseen liittyen:
- Art Bell's Dark Matter
- The Richie Allen Show
- Haastattelu Amsterdamissa 2011
-
Tosi tarina Elenistä ja NASAn uskomaton matka Vesta-asteroidille
- USA:n hallituksen salaisuudet: Mitä Obama tietää? 1/2 - 2
- Dark Mission: Muinaiset humanoidilöydökset Kuussa
- Curiosityn salainen tehtävä: Muinaisen älyn olemassaolon vahvistaminen Marsissa
- Cydonian jumalat: Luento keinotekoisista rakennuksista aurinkokunnassamme
- Coast 2 Coast AM: NASAn "kadonneet" Apollo 11-nauhat