PARANORMAALi


(ARKISTO)

RYHMÄKUVASSA OUTO HAHMO
Kesäkuu 30, 2017 -- (16) - Jaa/Share

Ryhmä aaveidenmetsästäjiä sai odottamattoman yllätyksen halloweenin aikaan. Hylätyssä sairaalassa otettuun ryhmäkuvaan ilmestyi nimittäin kutsumaton vieras. Ryhmä epäilee että kyseessä on kummitus.

Ryhmän johtaja, Phil Barron, oli johtamassa Haunted Happenings-yrityksen kierrosta hylätyssä Newsham Parkin sairaalassa Englannin Liverpoolissa. Kierroksen aikana Barron pysähtyi ottamaan kuvan ryhmästään. Vasta seuraavana päivänä kuvan julkaisusta hämmentyneet ihmiset alkoivat kommentoida kuvaa ja lähettämään Barronille viestejä. Mies tarkasteli kuvaa lähemmin ja näki kutsumattoman vieraan kuvan keskellä.

Barron kertoo, että laittoi puhelimen kuvan ottamisen jälkeen piiloon ja kolme tuntia myöhemmin lähetti kuvan toimistolleen julkaistavaksi.

- Kuvaa ei ole muokattu Photoshopilla - vaalensin sitä vain vähän, koska se oli aika tumma ja lähetin sen eteenpäin, Barron sanoo.Kuva on herättänyt paljon kiinnostusta Haunted Happeningsin Facebook-sivuilla, ja jotkut väittävät jopa näkevänsä kuvassa muitakin kasvoja. Kierroksen aikana tapahtui Barronin mukaan paljon paranormaaleja asioita. Haunted Happeningsin perustaja Hazel Ford kertoi Daily Mailile olleensa shokissa kuvaan ilmestyneestä aavemaisesta hahmosta. Hän ei kuitenkaan osaa suoralta kädeltä sanoa, mikä hahmo on kyseessä.

- En ole valmis sanomaan, onko se paranormaalia vai ei - emme yksinkertaisesti tiedä.

LÄHDE


MISSING 411 - DAVID PAULIDES
Kesäkuu 21, 2017 -- (15) - Jaa/Share

DP on kryptozooligisti, tutkija ja kirjailija joka on tutkinut ihmisten katoamisia - varsinkin yhdysvaltain kansallispuistoissa tapahtuneita sellaisia. Katoamiset ovat voineet johtua eläinten hyökkäyksistä, itsemurhista tai muista tekijöistä, mutta hyvin monissa tapauksissa löydettyjen vaatteissa ei esimerkiksi ole ollut eläinten karvoja tms. Usein vaatteet on löydetty esim. pinkkana puunrungon päältä ja ruumis on löydetty metrien päästä jäätyneenä. Miksi ihmiset ottavat vaatteet pois päältä ennen kuolemaa? Tämä on hyvä kysymys... yksi monien muiden joukossa..

Tästä aiheesta on tehty äärimmäisen mielenkiintoinen Missing 411-dokumentti jota kovasti suosittelen. Dokkari löytyy mm. Vimeosta. Paulides on ollut myös monissa haastatteluissa, ja suosittelen että kuuntelet pohjustuksena jonkin niistä jotta ymmärrät paremmin mistä on kyse. YouTube is your friend: CLICK


Traileri:AAVEDATA: MUSTION LINNAN TUTKIMUS
Kesäkuu 9, 2017 -- (14) - Jaa/Share

Mustion linna on legendaarinen kartano kummitustarinoineen. Tutkimuksemme vahvisti ettei tarinat ja kokemukset ole välttämättä tuulesta temmattuja sillä kartano tuntui heräävän henkiin tutkimusyömme aikana.
GALACTIC CONNECTION: STEPHEN BASSETTIN HAASTATTELU
Toukokuu 6, 2017 -- (13) - Jaa/Share

SB is the executive director of Paradigm Research Group. PRG is perhaps our most important lobbying advocate for Disclosure with a capital "D", that is, public pronouncements by high-ranking government officials revealing the ET presence on Earth. PRG's most well-known initiative was the Citizen Hearing on Disclosure, followed by a Political/Congressional Hearing Initiative that began on November 5, 2014.

This initiative generated thousands of articles in English and foreign language mainstream print media. Under great pressure from a number of reporters Secretary Clinton, President Clinton, John Podesta and even President Obama made statements in both print and television venues at that time.

Stephen Bassett speaks with Alexandra about how close we came to forcing Disclosure from the White House in 2016. He also explains how a Hillary Clinton presidency would have been constrained to fulfill this promise due to the Clinton family's close connection with the Rockefeller Initiative, and their other pronouncements buttressing public expectations for Disclosure.

Bassett also discusses the history of the US cover-up of UFO phenomena and the ET presence on Earth. He especially points to the critical importance of the "constitutional breach" that occurred between the Eisenhower and Kennedy administrations. The most effective tool of the military-intelligence-industrial complex became "Unacknowledged Special Access Programs" (USAP) which unconstitutionally left the Commander-in-Chief out of the loop on the most important questions of our age. This breach must be rectified for Disclosure to occur. Towards the end of the interview, Stephen Bassett drops a bombshell, as he and Alexandra discuss the possibilities of Disclosure during the Trump administration.

Stephen reveals shocking intelligence he has received concerning events of the next few months. According to him, major political events will soon transpire that will put Disclosure firmly back on track. This is an intense and fascinating interview with one of the world's great advocates for ending a truth embargo that has unjustifiably been in place since before most of us were born. Stephen Bassett's principle website is that of the Paradigm Research Group (PRG). This is packed with information and links to crucial documents concerning Disclosure, the involvement of important political actors, and the Rockefeller Initiative. Stephen Bassett and PRG also have a GoFundMe page.
KUMMITTELEEKO BRASILIALAISELLA RUUMISHUONEELLA?
PÄIVITYS 25.3.2017: TAPAUS OLI LAVASTETTU!
Maaliskuu 17, 2017 -- (12) - Jaa/Share

HUOM!!! Tapaus oli lavastettu, ja ovea liikuteltiin narun avulla. Katso selventävä video tästä.

Brasilialaisten poliisien tarkastuskäynti paikallisella ruumishuoneella on kerännyt muutamassa päivässä huimasti katselukertoja YouTubessa. Maanantaina (13.3.2017) julkaistussa videossa poliisi tutkii kummallista oven avautumista ja sulkeutumista ruumishuoneella.Videolla poliisi astelee välkkyvän kattovalon valaisemaa käytävää pitkin kohti mystistä ovea, joka paukkuu auki ja kiinni kuin itsestään. Kun poliisi pääsee luukkumaisen oven kohdalle, paljastuu ettei sen takana näy ketään.

Moni kommentoija on kuitenkin sitä mieltä, että kummitteluvideo olisi väärennös. Kommenteissa veikataan, että joku räpsyttelee suunnitellusti valoja ja jättää oven edustan sopivaksi hetkeksi pimentoon, jotta sitä paukuttanut henkilö ehtii piiloutua ennen poliisin lähestymistä.

Yksi kommentoja ehdottaa myös, että oveen olisi kiinnitetty jokin magneettinen laite joka mahdollistaa paukutuksen. Yksi on sitä mieltä, että videon on varmasti feikki, koska kuvanlaatu on niin hyvä ottaen huomioon käytävän valaistuksen.

LÄHDE / REDDIT / THE SUN


YLE:n PERJANTAI: YLILUONNOLLINEN - 3.3.2017
Maaliskuu 17, 2017 -- (11) - Jaa/ShareVieraina professori Kari Enqvist, yksisarvishoitaja Susanna Tanni, meedio Harriet Piekkola ja shamaani Ishtar-Maria. Dokkarissa Maaginen Marilyn.

YLE AREENA / GOFILE / YOUTUBE / YLE UUTISET / FB


CIA:n SALAISET KANSIOT - SUOMI MUKANA!
Tammikuu 28, 2017 -- (10) - Jaa/Share

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA on julkaissut jymypommin. Aktivistit vaativat tiedostojen julkaisemista ja lopulta oikeus määräsi julkaisemaan dokumentit. Aikaisemmin dokumentteja oli mahdollista selailla, mutta se vaati CIA:n luvan ja niitä pystyi selailemaan vain CIA:n päämäjassa, neljällä tietokoneella. Aikaisemmin mm. britit ovat julkaiseet salaisia arkistojaan.

40-90-luvuille sijoittuvat dokumentit on nyt julkaistu ja suuren yleisön katseltavissa.

TELEKINESIAA - KUIN SUORAAN SUPERSANKARIELOKUVISTA
Julkaistut dokumentit sisältävät valtavan määrän tietoa ufoista, sekä psyykkisiä voimia omaavista erikoisista ihmisistä. Telekinesia tarkoittaa tapaa vaikuttaa fyysisiin objekteihin ilman fyysistä kosketusta, eli mielen avulla. Raporteissa kerrotaan telekineettisistä ihmisistä, jotka pystyivät mm. taivuttelemaan lusikoita mielensä avulla ja kadottamaan muoviastiaan suljetun kristallin pitämällä kättä astian yläpuolella. CIA:n mukaan osasta oli jopa sotilaallista hyötyä. Yksi henkilö nimittäin pystyi tuhoamaan ja lamaannuttamaan aseita etänä ja kehittipä CIA jopa musteen joka saatiin helposti katoamaan.


UFOJA
Raporteissa kerrotaan myös lentävistä lautasista ja niitä on kuvailtu hyvin tarkkaan mm. piirroksin. Entinen CIA:n työntekijä Larry Johnson kommentoi asiaa:
- Kuin suoraan Salaisista Kansioista.


RAPORTEISSA MYÖS SUOMI MUKANA
CIA:n asiakirjoissa mainitaan useita suomalaisia ufohavaintoja vuodelta 1954. Kesäkuussa vuonna 1954 tapahtui osittainen auringonpimennys, tämän tapahtuman paikkeilla Helsingissä ikuistettiin useita valokuvia tunnistamattomasta, pyöreästä esineestä taivaalla. Yhdessä kuvista näkyy, että tunnistamattoman esineen kova yläpinta heijasti auringonvaloa. Esineen keskustassa kerrottiin olevan tumma kohta. Samana päivänä myös Maarianhaminan taivaalla kuvattiin outo näky, sikarinmuotoinen esine saatiin taltioitua useisiin kuviin. Myös heinäkuussa havaittiin Pukkilassa pitkän mallinen esine. CIA:n mukaan esine lensi hyvin korkealla, oli näkyvissä useiden minuuttien ajan ja lensi lentokoneen nopeudella. Syyskuuyönä taas havaittiin Helsingin yllä lentävä lautanen. CIA:n raportissa kerrotaan miten esine lensi satojen metrien korkeudessa ja säteili voimakasta valoa. Esine jätti jälkeensä punertavan savujäljen.


LOPPUSANAT
Julkaistut dokumentit näyttävät, että monet yliluonnolliseen uskovat salateoreetikot ovat olleet oikeassa. Truth is out there...tai tässä tapauksessa täällä, käy lukemassa ennen salassa pidettyjä dokumentteja. RT:n videota YouTubessa kommentoinut sanoi hyvin:
- Tämä (julkistus) on kuin salaliittoteoreetikoiden joulu.


RT:n video aiheesta:


Myös Iltalehti uutisoi aiheesta.

LÄHDE


HOTELLIN IKÄVÄT KUMMITUKSET
Tammikuu 12, 2017 -- (9) - Jaa/Share

Teksti: Dana Matthews / Week in Weird

Pieni ja kaunis Lawrenceburg Kentuckyssä on leimaantunut paikaksi jossa kummittelee, ja The Anderson-nimisessä hotellissa vielä enemmän. Hotelli on ollut hylättynä jo 30 vuoden ajan, mutta ennen paikan hylkäämistä sen sisällä on manifestoitunut aggressiivisen paranormaaleja tapahtumia: vierailijoita ovat purreet näkymättömät leuat ja esineitä on materialisoitunut kuin tyhjästä. Tutkijat ovat jo pitkään olleet äimän käkenä vaikka tapahtumia on monet kerrat todistettu äärimmäisen läheltä. Kummittelu hotellissa on muuttunut niin arvaamattomaksi ja väkivaltaiseksi että paikka on päätetty sulkea kokonaan. Saimme kunnian olla viimeinen ryhmä ennen paikan lukitsemista, ja nyt ymmärrämmekin paremmin miksi hotelli haluttiin laittaa säppiin.

Hotellin lokaatio Googlen kartalla, klikkaa kuvaa:


Vierailin hotellissa ensimmäisen kerran heinäkuussa 2015 ja jäin paikkaan välittömästi koukkuun. Ilman ruosteista neon-kylttiä et tietäisi paikassa olevan hotelli. Ystävämme/kollegamme Jeff Waldridge (Lawrenceburg Ghost Walk, FB) kutsui meidät tutkimaan hotellia sen jälkeen kun paranormaali tutkija Donnie Irvin oli kokenut outoja tapahtumia. Normaalin kummitusjahdin aikana, Irvin alkoi tuntemaan polttavaa kipua jalassaan. Kivun voimistuttua oli hänen pakko ottaa kenkä pois jonka jälkeen huomattiinkin että jalkaan olivat ilmestyneet tuoreet hampaanjäljet. Tapahtuma oli niin outo ettei kukaan pystynyt selittämään sitä mitenkään.

Majoituspaikka löydettiin Waldridgen ansiosta muutama vuosi sitten kun se oli vielä yleisesti auki, ja hotellin historia osoittautui varsin tylyksi luettavaksi, sillä paikassa oli tapahtunut mm. huumeidenkäyttöä, prostituutiota sekä kuolemaa (paljon epäluonnollisia kuolemia ja ainakin kolme itsemurhaa). Waldridge aavisteli löytäneensä piilossa olleen helmen.

Kun lupa tutkimuksiin oli annettu, ei kulunut kovinkaan pitkään kunnes hotellin käytävillä kuultiin aaveaskelia sekä ihmisvarjojen sujahtelua pitkin poikin rakennusta. Waldridgen seuraava löytö päästi kuitenkin helvetin valloilleen. Rakennuksen takaosien syvyyksissä, erään portaikon alapuolella lymyili patja veritahroineen. Patjan päällä eräs nuori tyttö avasi ranteensa vuosikymmeniä sitten, ja täten kirjautti itsensä itsemurhien tehneiden joukkoon. Patjaa ei olisi kannattanut vetää portaikon alta pois, sillä tämän jälkeen mm. vieraiden hiuksia revittiin näkymättömien voimien toimesta, oudot olennot raahasivat itseään pitkin käytäviä, sekä tutkijaa purtiin - kuten edellä jo mainittiin. Tahrat varmistettiin vereksi kun Waldridge suihkutti luminolia ja patja syttyi loistamaan kuin joulukuusi. Samaista ainetta käytetään poliisin rikosteknisissä tutkimuksissa kun pitää saada selville ovatko tahrat verta.

Tutkimusten edetessä paikasta löytyi lisää merkkejä yliluonnollisista voimista, sillä eräs lankunpätkä oli täynnä merkillistä kirjoitusta. Puupätkällä oli ilmiselvä yhteys kummitteluun, sillä lankun vaihtaessa huonetta paranormaalit ilmiöt muuttivat luonnettaan. Lauta oli saanut nimekseen The Summoning Tablet ja se lahjoitettiin paranormaaleja esineitä keräävälle museolle (The Traveling Museum of the Paranormal & Occult). Laudan tekstin merkitystä ei ilmeisesti ole vieläkään saatu ratkottua. Laudasta tehtiin vielä yksi mielenkiintoinen havainto, sillä paikassa jonne esine sijoitettiin väheni kummittelu merkittävästi. Täten voidaankin spekuloida, että hotellin silloiset asukkaat yrittivät häätää pahoja henkiä pois - jopa kyseisen laudan ja mystisen tekstin avulla.Lopulta hotellin tapahtumat kiirivät maineikkaiden aavetutkijoiden, Nick Groffin ja Katrina Weidmanin korviin, ja he tutkivatkin paikan ohjelmassaan Paranormal Lockdown (kausi 1). Kuvausten aikana ryhmän kameramiestä purtiin - kuulostaako tutulta toiminnalta? Episodin tv-ensi-illan jälkeen monet tutkijaryhmät tulivat paikanpäälle todistamaan samoja tapahtumia, ja useat vannoivatkin etteivät enää ikinä astu jalallaan samaiseen hotelliin. Tämän jälkeen hotellin omistajat päättivät yhteistuumin sulkea paikan kokonaan.

Hotellin historiasta voidaan toki vieläkin nauttia, mutta vain ulkopuolella. Rakennus on nyt tiukasti lukittu eikä kenelläkään ole sinne mitään asiaa. Kummittelu tulee kuitenkin olemaan ikuisesti Lawrenceburgin "ruokalistalla", ja esimerkiksi tulevana kesänä järjestettävä kummituskävely antaa osviittaa siitä mitä kaupungissa on tapahtunut paranormaalien ilmiöiden saralla - mukana tietenkin myös Andersonin hotelli!

Paranormal Lockdown: The Anderson Hotel (GoFile.io)

LÄHDE


TUTKIJAT: AVARUUSOLENNOT KONTAKTOIVAT RADIOSIGNAALEIN
Tammikuu 5, 2017 -- (8)

Avaruusolennot ovat yrittäneet ottaa meihin maan asukkaisiin yhteyttä viimeaikojen nopeilla radiosignaalipurkauksilla, monet tiedemiehet olettavat. Kaksi erillistä tähtitieteilijäryhmää on äskettäin havainnut radiopurskeita Ajomiehen tähdistöstä. Ne tulevat noin kolmen miljardin valovuoden päästä Linnunradasta.

Viisi radiosignaalia havaitsi Yhdysvaltain Länsi-Virginiassa sijaitseva Green Bankin teleskooppi. Toinen havainto tehtiin Arecibossa Puerto Ricossa. Vastaavanlaisia, samasta paikasta tulevia radiosignaaleja on havaittu jo vuodesta 2012. Yhteensä niitä on listattu 17. Jos signaaleja olisi tullut vain yksi, se ei herättäisi tähtitieteilijöiden huomiota, mutta nyt määrää luonnehditaan merkittäväksi tai jopa merkillisen suureksi. Kaikki tämä on saanut monet astronomit arvelemaan, että signaalien lähteenä voivat olla älylliset olennot.

Esimerkiksi professori, fyysikko John G Learned Havaijin yliopistosta väittää, että toistuvat signaalit eivät ole sattumaa. Hän laskee sattuman mahdollisuudeksi yhden 2 000:sta. Signaalit ovat vain joidenkin millisekuntien mittaisia, mutta erittäin voimakkaita. Lyhyen keston vuoksi niiden dokumentointi ja tutkimus on vaikeaa. Jotkut tutkija arvellevat, että signaalien lähteenä voi olla luhistuva tähti.

John G Learned:


Lähes samaan hengenvetoon spekuloidaan myös sillä mahdollisuudella, että signaalit aiheuttaisi älyllinen olento, joka olisi muokannut signaalia niin, että se näyttäisi tulevan kaukaa avaruudesta. Tällöin kyseessä voisi olla jopa jonkinlainen vakoilusatelliitti tai muu laite. Useimmat tutkijat uskovat, että koska signaaleja on monta, kyseessä ei voi olla esimerkiksi räjähdyksen tai tähtien törmäyksen kaltainen yksittäinen tapahtuma.

On esitetty myös teorioita, joiden mukaan signaalit olisivat lähtöisin neutronitähdistä. Mutta monet tähtitieteilijät uskovat, että kyseessä ovat avaruusolennot, jotka yrittävät ilmoittaa läsnäolostaan. Maailman tunnetuin fyysikko Stephen Hawking ei kumoa muukalaisteorioita, mutta varoittaa yrittämästä ottaa yhteyttä lähettäjiin. Siitä voi koitua lähinnä ongelmia.

Ellen Arroway (Jodie Foster) kuuntelee radiosignaaleja
vuoden 1997 elokuvassa Ensimmäinen yhteys:- Jos avaruuden muukalaiset löytävät meidät, lopputulos voisi olla samanlainen kuin Kolumbuksen löytäessä Amerikan. Siitä seurasi paljon pahaa alkuperäisasukkaille, Hawking sanoo.

LÄHDE


TRUTH FREQUENCY RADIO: STEPHEN BASSETTIN HAASTATTELU
Tammikuu 2, 2017 -- (7)

Stephen Bassett, the only registered lobbyist in Washington DC dedicated to the UFO disclosure issue, joins us for a very in-depth look at what disclosure might look like, in the Age of Trump.

Kuuntele haastattelu YouTubessa - CLICK:PYSTYYKÖ AAVEDATA TODISTAMAAN YLILUONNOLLISEN?
Joulukuu 5, 2016 -- (6)

(AD=suomalainen yliluonnollisten ilmiöiden tutkimusryhmä, jonka ytimen muodostavat veljekset Jupe ja Marko Keskitalo. Aavedata tekee tutkimuksia pääosin historiallisissa kohteissa joissa on koettu paranormaaleja ilmiöitä)

Punainen pakettiauto kaartaa vaasalaisen puutalon pihaan. Veljekset Jupe ja Marko Keskitalo saapuvat hyvissä ajoin paikalle, sillä työ alkaa kohteeseen tutustumisella sekä tekniikan kasaamisella käyttökuntoon.

- Alkuvalmistelut on suoritettava hyvin ja ajallaan. Jokainen laite on asennettava ja testattava erikseen, sillä rajatiedon ilmiöitä ei tallenneta samalla tavalla kuin serkkutytön rippijuhlia, veljekset muotoilevat vertauskuvallisesti.

Reilut kolme vuotta sitten perustetun Aavedata-ryhmän toiminta ei ole laiskan ihmisen hommaa.

- Kiinnostus historiaan, oikea asenne ja tasapainoinen luonne ovat eduksi, mutta haitaksi ei ole myöskään avarakatseinen seikkailumieli, Jupe ja Marko tietävät kertoa.

Veljesten pyörittämä Aavedata perustettiin tarpeeseen.

- Kiinnostus rajatiedon ilmiöihin sai alkunsa jo nuoruusvuosina, mutta pelko esti tekemästä tarkempia tutkimuksia. Myös alkeellisempi tekniikka rajoitti syvemmän tutkimusmateriaalin hankintaa, veljekset taustoittavat.Jalat maassa, aistit avoimina

Viisi vuotta sitten aika oli kuitenkin kypsä ja veljeksistä nuorempi, Jupe, kokosi haamujengin ja ryhtyi hankkimaan toimintaan tarvittavia laitteita. Vaikka ryhmän kokoonpano matkan varrella hieman muuttuikin, niin aavejahdille löytyi kysyntää ja toiminta kasvoi. Neljä vuotta sitten mukaan tuli myös Jupen isoveli, näyttelijänä tunnettu Marko Keskitalo.

- Kokeilumielessä alkanut harrastus muuttui hetkessä astetta vakavammaksi, sillä rajatiedon ilmiöt ja niiden tutkiminen ovat todella mielenkiintoista toimintaa, Marko pohtii.

Ainoa rajoittava tekijä vakavalle harrastukselle on veljesten mukaan aika.

- Tutkimusretkellemme on oltava lähtökohdat ja selkeä visio, lääkärihelikopterin ensihoitajana työskentelevä Jupe selvittää. Paranormaaleita ilmiöitä tutkivat veljekset korostavat tekevänsä keikkaa järki päässä, jalat maassa, mutta aistit avoimena.

- Lähtökohtana on hakea näyttöä väitettyihin rajatiedon kokemuksiin. Emme voi sanoa emmekä väittää mitään, mutta nykypäivän tekniikalla on mahdollista tallentaa myös sellaista, mitä silmät eivät näe eikä korvat kuule.


Leimautumisen pelkoa

Haamujengi tekee vuositasolla noin neljä tutkimusretkeä.

- Vaikka halua olisi, niin aika ei riitä useampaan. Kohteita kuitenkin riittää, sillä pyyntöjä tulee päivittäin. Tälläkin hetkellä meillä on noin sata paikkaa "jonossa", mutta niiden jokaisen läpikäyminen on käytännössä mahdotonta, veljekset kertovat.

Yhteydenottojen määrä viestii siitä, että rajatieto ja niihin liittyvät ilmiöt kiinnostavat ihmisiä.

- Tieto lisää kiinnostavuutta. Aaveet ovat kautta aikojen kiehtoneet ihmisiä, mutta niistä puhuminen on noussut pintaan vasta vuosien saatossa. Varsin monilla on eritasoisia rajatiedon kokemuksia, mutta pelko "hulluksi leimautumisesta" estää ihmisiä paljastamasta tuntemuksiaan, Jupe kertoo.

Saavutetut tutkimustulokset ovat antaneet kuitenkin Aavedatalle toivottua uskottavuutta. Veljekset haluavat korostaa, että varsin monen kummitusjutun taustalta löytyy kuitenkin totuuteen perustuva historia.

- Jokaisella tarinalla on alkulähteensä. Onko se sitten tarua vai totta, niin tähän me haemme vastausta.


Kutsu Tullan juhliin

Tällä kertaa kohteena on Vaasassa sijaitseva Loftetin kahvihuone ja sen kuuluisa konsulinna Tulla Moé ystävineen. Historia kertoo, että kyseisen talon entinen rouva, komeista juhlistaan tunnettu Tulla jatkaa edelleen näyttävää ilonpitoaan. Päätämme siis ottaa selvää, vieläkö Tullan juhlat jatkuvat. Ja koska kyseessä oli seurapiirirouva, niin Jupe ja Marko aloittivat tutkimuksensa pukeutumalla juhlavasti frakkiin.

- Ideana on, että aktivoimme tilannetta erilaisilla tehosteilla. Tällä kertaa frakki ja ballerina Briana Lenickin tanssiesitys ovat erinomainen keino avata ilta.

Tehosteet ja erikoistekniikka tuottivat toivotun tuloksen. Tutkimukseen liittyvät istunnot ja niiden tallentuminen paljastivat sen, ettei elämä historiallisessa kahvihuoneessa pääty sulkemisajan jälkeen. Yö ei ollut tylsä. Elektromagneettisen kentän muutokset ja äänet niin sanotussa Ghost Boxissa todistivat, ettei eväsleipiä nautittu välttämättä ihan tutun seurueen ympäröimänä.


Laitteisto ulkomailta

Rajatiedon piiriin liittyviä kokemuksia löytyy monilta, mutta uskovatko Aavedatan pojat itse kummituksiin?

- Eritasoisia kokemuksia on matkan varrella kertynyt. Äänet ja aistimukset ovat hyvinkin yleisiä. Täytyy muistaa, että valtaosa kokemuksista välittyy kuitenkin laitteiden kautta.

Haamujengin aavejahdit toteutetaan ja tallennetaan ulkomailta hankitulla laitteistolla. Valvontakameroiden ja näyttöruutujen lisäksi veljeksillä oli käytössään myös toimintaan tarvittavaa erikoistekniikkaa.

- Infrapunakamerat helpottavat pimeässä kuvaamista, EMF-mittarit mittaavat elektromagneettista kenttää ja Ghost Box skannaa radiokanavia pysähtymättä. Sanelimet vastaavasti tallentavat infra- ja ultraääniä, joita ihminen ei normaalisti kuule. Tässä vaiheessa pärjäämme näillä, mutta tulevaisuudessa olisi tarkoitus kehittää, laajentaa ja täydentää myös kalustoa, Jupe esittelee tyytyväisenä.

Vaikka asianmukaisella kalustolla on merkittävä rooli haamujengin toiminnassa, niin keikan onnistumisen kannalta on tärkeää luottaa myös omiin aisteihin.

- Paranormaaleiden ilmiöiden tutkiminen vaatii tiettyä luonteen lujuutta, mutta samalla myös pientä leikkimielisyyttä. Olemme loppujen lopuksi tekemisissä asioiden kanssa, joille ei aina löydy selitystä. Jos homman ottaa liian vakavasti, niin silloin voi peilikuvan kanssa käydä hullusti, ensihoitajana työskentelevä Jupe tietää kertoa.

Mielen ja kehon hallintaa

Veljeksillä on takanaan lukuisia tutkimuskohteita, joista jokaisella on oma historiansa ja luonnollisesti myös aaveiden ympärille kiedotut ilmiönsä.

- Muistan hyvin ensimmäisen keikkani. Pelkäsin valtavasti ja jokainen rasahdus lamaannutti sekä miehen että mielen. Toinen keikka oli jo helpompi ja kolmannella olisin tehnyt tuttavuutta vaikka kokonaisen aavearmeijan kanssa. Tärkeintä on mielen ja kehon hallinta. Jos mielikuvituksen päästää pilkkopimeässä valloilleen, niin silloin jalkalamppukin muuttuu möröksi, Marko paljastaa naureskellen.

Vaihtelevista kokemuksista huolimatta veljekset ovat säästyneet kuitenkin yli sietokyvyn meneviltä tuntemuksilta.

- Olemme varautuneet siihen, että jos kohde on raskas, niin sovitun salasanan lausuminen tietää pikasiirtymistä raikkaaseen ulkoilmaan.

Vuosien varrella Jupe ja Marko ovat törmänneet epäilijöiden lisäksi myös arvostelijoihin.

- Osa kuvittelee meidän seikkailevan hämärän rajamailla ja houkuttelevan esiin pahoja henkiä. Tämä on kuitenkin täysin väärä väite. Olemme kahden miehen tutkimusryhmä, joka hakee vastauksia paranormaaleihin ilmiöihin. Kohteen mielenkiinto pohjautuu suoraan sen historiaan, veljekset painottavat.

LÄHDESTEVEN GREER: THE COSMIC FALSE-FLAG (LUENTO)
Joulukuu 2, 2016 -- (5)

Learn how covert interests are laying the foundation for a false alien threat and a potential militaristic takeover of the Earth: 1940's - present. How we can go forward to create a civilization on Earth founded on the principles of Universal Peace?
OUTOJA KOPUTUKSIA KIINALAISTEN AVARUUSKAPSELISSA
Joulukuu 1, 2016 -- (4)

Kiinan ensimmäinen astronautti Yang Liwei on kertonut haastattelussa, että kuuli lennollaan outoja koputuksia. Liwei teki lentonsa jo vuonna 2003. Hän on nyt kertonut kokemuksistaan ensimmäisellä Kiinan tekemällä avaruuslennolla.

- Kuulin aika ajoin koputuksia, joihin en keksinyt mitään selitystä. Kuulosti kuin joku olisi takonut avaruusaluksen runkoa. Ääni oli samanlainen, kuin löisi puisella vasaralla metallista ämpäriä, muisteli Yang.
Hän paljasti olleena hyvin hermostunut äänistä. Yang tarkisti aluksen mutta ei löytänyt äänille luonnollista selitystä. Myöskään aluksen ulkopuolella ei näkynyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

Maahan palattuaan Yang kertoi äänistä avaruusohjelman työntekijöille, mutta selitystä niille ei silloinkaan keksitty. Syyksi on arveltu jopa avaruuden muukalaisia. 51-vuotias Yang Liwei on nyt Kiinan ilmavoimien kenraalimajuri ja kansallissankari.

LÄHDERAJATIETO-TV: UFO-ILTA
Marraskuu 19, 2016 -- (3)

Rajatieto TV:n UFO-illassa käytiin läpi mielenkiintoisia asioita. Suomen media on ollut kauan hiljaa niin sanotuista kontaktitapauksista, eli tapauksista joissa ihminen on kontaktissa suuremman älyn, eli vaikkapa avaruuskansalaisen kanssa. Shadow Cameran luotsaamassa Rajatieto TV:n keskustelutilaisuudessa avattiin tähän uuteen maailmaan uusia portteja.

Haastattelussa neljännen asteen yhteyden kokenut Arttu Tuomela kertoo mm. mieltä avaavasta kontaktikokemuksestaan harmaiden olentojen kanssa. UFO-illan keskustelussa on mukana myös pitkän ajan pioneeri, ufo- sekä kontaktitutkija Tapani Koivula, sekä kosmista tietoisuutta jakava Kalevi Riikonen, joka järjestää paljon luentoja ja koulutustilaisuuksia kosmiseen tietoon liittyen. Kalevin opetusta on myös videomuodossa Secrets Open-sivustolla.

STEPHEN BASSETT: UFOt JA POLITIIKKA (SOUNDCLOUD)
Marraskuu 19, 2016 -- (2)

(Haastattelu alkaa kohdasta 6:42)

UFOt ja politiikka on ollut kuuma puheenaihe jo pitkään. Jos Hillary Clinton olisi valittu yhdysvaltain presidentiksi, monien mielestä hän olisi tehnyt historiallisen UFO-paljastuksen, eli kertonut maailmalle että USA (ehkä myös muutkin valtiot) on ollut kanssakäymisessä vieraan (vieraiden?) sivilisaation (sivilisaatioiden) kanssa.

Nyt kun Clintonista ei tulekaan USAn ensimmäistä naispressaa, onko ihmiskunnalla mahdollisuus kuulla paljastus vielä ennen tammikuun 20. päivän virkaanastujaisia? Bassettin mielestä paljastus tuskin tulee tapahtumaan Trumpin valtakaudella. Kuuntele Bassettin kattava kannanotto asiaan alta.

JAIME MAUSSAN: STEPHEN BASSETTIN HAASTATTELU
Marraskuu 19, 2016 -- (1)

SB keskustelee siitä kuinka Hillary Clinton ja Obama saattavat olla avainasemassa Pentagonin sekä Valkoisen Talon kanssa UFO-paljastuksen suhteen, ja millainen rooli Trumpilla on maailmassa paljastuksen suhteen.